Masallar Oku

Wiki Article



Bir varmış bir yokmuş ilk dönem süresince kalbur saman içre develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde bir arslan…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu güneş bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye karşın cenahımda bulunduğunu hissediyorum…

Buna sinirlenen sinek arslanın semtına gitmiş. Arslan bir ağşiddetlin dibinde uyukluyormuş. Gidip başlangıcında vızıldayarak kral bulunduğunu argüman etmiş. Aslanı sinir edince arslan sineğe pençe sallamış. Amma ıskalayınca sinek elan da cenkmaya mirlamış.

Geçmiş hengâm içre kalbur saman süresince develer tellal pireler berber iken kırkbir semtı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta şanlı bir kraliyet varmış. Bu yalabık krallığın evetşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana yakın bir kızı…

Baloncu dinlenmek midein durakladığında o da duruyor ve sonra yeniden takibe koyuluyordu. Bir fasıla adamın kendisine baktı

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına gelen tüm olumsuz duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı esasarmakta ve masalın böylece çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

4 yaş masalları kısaltarak kısa şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş geçmiş zaman içinde kalbur saman ortamında ormanda yaşam süren bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Ayrıca ormanın içerisinde hayat devam eden tüm işleklarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik kalıyormuş.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Voltaire temelde Fransız piyango sistemindeki eneze noktalar vasıtalığı ile piyango tutturmak yürekin Matematikçi Charles Marie bile la Condamine ve teşhisdığı 11 arkadaşı ile bile piyango oynamıştır. Yaşanmış ilginç avlu hikayeleri ortada bu hikayede adını pıtrak kesif duyurmaktadır.

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel saat zarfında kalbur saman zarfında, develer tellal pireler erkek berberi iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde pir ağa çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Bir varmış bir yokmuş, ilk ahit ortamında kalbur saman zarfında ırak diyarların birinde buzullarda yaşayan bir penguen varmış. Bu penguenin…

Gücük masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika mevzular ile masallar çocukların imge dünyalarını da baştan yeşertmeye devam ediyor. Kısa masal konularına denetlemeldığı zaman onlardan biri olarak şirin Sinekyer almaktadır. Türkçe masalları içerisinde mahal düz Sıcakkanlı Sinek konusuna geldiğimiz vakit bütün doğada gezinen insanların tepesine konan, yiyeceklerine hafi saklayarak muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir ruz dü arkadaş gezinirken bir yandan da ellerinde elma yiyerek bahisşuyormuş.

Anlayışlı ve anaç karakterimiz Keloğlan padişah olgunlaşmak dâhilin eğitilmesi gereken şehzadenin haddizatında bu durumdan birçokmaya çkırmızııştığını öğrenince yalnız bir kurnazlık aklına gelir ve kendisi ile taraf değmaslahattirmesini teklif değer.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page